Youtube not showing up in this forum

Random stuff about computers, freeware, coding, and all that...
User avatar
Agnes
Posts: 2167
Joined: Thu Jul 22, 2004 6:02 pm
Location: Under the sign of the red mark
Contact:

Youtube not showing up in this forum

Postby Agnes » Mon Feb 24, 2014 6:16 pm

I just get a blank space, or a blank white square where someone posted a vid.
Deleted the cache yesterday cause one thing I read online said to do that.

Running Chrome on OSX 10.6.8 with 3.06 GHz Intel Core Duo.
Anyone having similar trouble or know the fix?

User avatar
Dixon Cider A.C.
Posts: 3900
Joined: Fri Aug 24, 2007 1:09 pm
Location: pito one

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Dixon Cider A.C. » Mon Feb 24, 2014 7:33 pm

Safari not too keen either

User avatar
TimShadbolt
Posts: 1352
Joined: Sat Aug 11, 2012 4:29 pm

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby TimShadbolt » Mon Feb 24, 2014 9:17 pm

Video for testing purposes:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=-7HGp-S8FHM[/video]

It's working for me (PC, Windows 7, Firefox)
Hope this helps. :wink:

User avatar
Lurch
Posts: 3611
Joined: Wed Sep 15, 2004 11:27 pm
Location: Hillcrest, Hamilton

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Lurch » Mon Feb 24, 2014 10:05 pm

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Z4EvyUKRGo[/youtube]

Seems to work here, too. (PC/8/Fox)
Last edited by Lurch on Mon Feb 24, 2014 10:06 pm, edited 1 time in total.
Image

User avatar
Agnes
Posts: 2167
Joined: Thu Jul 22, 2004 6:02 pm
Location: Under the sign of the red mark
Contact:

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Agnes » Mon Feb 24, 2014 10:06 pm

Nah bol. Nothing.

User avatar
snuff
Information Highway Patrol
Posts: 11349
Joined: Wed Aug 21, 2002 6:56 pm
Location: Vault 101

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby snuff » Mon Feb 24, 2014 10:17 pm

Works fine for me, chrome on mob.

Check ya vents bro.
I guess you really need to ask yourself... What Would Graeme Do?

User avatar
buckton
Posts: 2392
Joined: Mon Dec 27, 2004 9:35 pm
Location: The Nightosphere

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby buckton » Mon Feb 24, 2014 10:25 pm

The manowar ones didn't show in chrome on Android, test ones in this thread showing fine.
ImageImageImage

User avatar
TimShadbolt
Posts: 1352
Joined: Sat Aug 11, 2012 4:29 pm

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby TimShadbolt » Mon Feb 24, 2014 10:26 pm

Lurch wrote:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4Z4EvyUKRGo[/youtube]

Seems to work here, too. (PC/8/Fox)


So that's what they sound like?! It's actually worse than I had imagined.

User avatar
Lurch
Posts: 3611
Joined: Wed Sep 15, 2004 11:27 pm
Location: Hillcrest, Hamilton

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Lurch » Mon Feb 24, 2014 10:56 pm

It doesn't matter what they sound like: the dude PAINTS HIS FUCKING HEAD. Best band ever.
Image

User avatar
buckton
Posts: 2392
Joined: Mon Dec 27, 2004 9:35 pm
Location: The Nightosphere

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby buckton » Tue Feb 25, 2014 1:21 am

Not working with chrome on iPad. What's the correct tag? [youtube]? cos I know [video] used to work a long time ago.
ImageImageImage

User avatar
aerozol
Posts: 1402
Joined: Tue Jan 17, 2012 11:26 am

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby aerozol » Tue Feb 25, 2014 7:09 am

TimShadbolt wrote:So that's what they sound like?! It's actually worse than I had imagined.

I just wished they'd made those great vocals a bit louder in the mix

User avatar
Little Miss Twoshoes
Posts: 1734
Joined: Fri Dec 28, 2007 11:22 am
Location: In South Shoes Metro Station
Contact:

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Little Miss Twoshoes » Tue Feb 25, 2014 4:01 pm

I run chrome on win8, ain't getting shite. Flash is completes up to date, but being faggotty on other sites since latest update?
"Personally, monsieur," said Poirot, "I don't give le fuck."

Shoot first, think never!

User avatar
Little Miss Twoshoes
Posts: 1734
Joined: Fri Dec 28, 2007 11:22 am
Location: In South Shoes Metro Station
Contact:

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Little Miss Twoshoes » Tue Feb 25, 2014 4:09 pm

Turned off HTTPS Everywhere for youtube, working sweet now.
"Personally, monsieur," said Poirot, "I don't give le fuck."

Shoot first, think never!

User avatar
Agnes
Posts: 2167
Joined: Thu Jul 22, 2004 6:02 pm
Location: Under the sign of the red mark
Contact:

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Agnes » Tue Feb 25, 2014 10:26 pm

J wrote:what version of flash are you running? 12.0.0.70?

Yeah man, that one.

Oh, just seen this:
Little Miss Twoshoes wrote:Turned off HTTPS Everywhere for youtube, working sweet now.

Will try same.

User avatar
Agnes
Posts: 2167
Joined: Thu Jul 22, 2004 6:02 pm
Location: Under the sign of the red mark
Contact:

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Agnes » Tue Feb 25, 2014 10:27 pm

Yep. That was it.

User avatar
yossarian
Posts: 4648
Joined: Thu Sep 09, 2004 11:49 am
Location: I'VE SAID MY BEEF

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby yossarian » Wed Feb 26, 2014 8:17 am

aerozol wrote:
TimShadbolt wrote:So that's what they sound like?! It's actually worse than I had imagined.

I just wished they'd made those great vocals a bit louder in the mix


Legit sounds like one of those "------ shreds" videos.

Lyrics are also incorrect, there is a 90% chance that anyone listening is, in fact, better than the singer.

User avatar
Little Miss Twoshoes
Posts: 1734
Joined: Fri Dec 28, 2007 11:22 am
Location: In South Shoes Metro Station
Contact:

Re: Youtube not showing up in this forum

Postby Little Miss Twoshoes » Wed Feb 26, 2014 9:55 am

Cunty fuckin' apps.
"Personally, monsieur," said Poirot, "I don't give le fuck."

Shoot first, think never!


Return to “Geek Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests